Aangezien Windows 7 per 14 januari 2020 niet meer wordt ondersteund, hebben vele Windows 7-gebruikers de gratis upgrade naar Windows 10 uitgevoerd. Heb je deze stap nog voor je uit geschoven, lees dan verder, de informatie op deze pagina helpt je namelijk om de upgrade naar Windows 10 succesvol uit te voeren.

Zodra u klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen aan het register van uw systeem , klikt u op ” File ” en ” Exit “. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen . Toont en laat je Windows ‘ vijf belangrijkste besturingssysteem toetsen te wijzigen . HKEY_CLASSES_ROOT zijn gegevens die Windows Verkenner gebruikt om bestandstypen koppelen aan toepassingen op uw computer . HKEY_USERS is gegevens over alle gebruikers van uw computer . HKEY_CURRENT_USER is gebruikersdata voor het individu moment is aangemeld bij de computer . Deze sleutel is een subsleutel van de sleutel HKEY_USERS .

Vanuit Windows 7 Upgraden Naar Windows 10

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Zelf gebruik ik M$-regclean in combinatie met een demo van RegistryCompressorPro (regcomp.exe). Je moet nu weer gewoon terugkomen in Windows alsof er niets gebeurd is. Er zit niets anders op dan het opnieuw te proberen…

Windows 11

Daarnaast is het met een druk op de knop mogelijk om meteen naar de huidige waarde te springen in de Register-editor van Windows zelf. Hoi, ik zag dit op Webwereld en ik vond dat jij het ook moest zien. Alle content wordt onder CC BY-SA 3.0 gelicentieerd met attributieplicht. Door gebruik te maken van onze website accepteert u ons Privacybeleid. Ga naar het tabblad services, zoek DFServ , vink het vakje aan, en klik dan op toepassen. Dan moeten we zoeken naar de optie Zoeken of Uitvoeren. Om de een of andere reden zweert een bepaalde groep gebruikers nog bij tools als CCleancer en andere ‘schoonmaakmiddelen’ voor Windows.

De hoofdreden dat ik die nog niet heb geüpdate is dat het gewoon ontzettend veel moeite is om te doen. Het is niet de nieuwste laptop meer, dus als ik Windows 10 niet vers installeer zal hij aanzienlijk langzamer worden, lijkt me. Eigenlijk wil ik de update combineren met een SSD, maar dat kost natuurlijk weer meer tijd , dus tja, het komt er steeds niet van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *